در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403
nus.ac.ir

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت‌وگو با آنا:

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: کشور ۱۶ درصد از برنامه‌های مهارتی عقب مانده است و برای جبران آن باید روی تمام امکانات و تجهیزات سرمایه گذاری کرد.

عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آخرین وضعیت آمایش دانشگاه اظهار کرد: آمایش بسیار بحث مهم و اجتناب ناپذیر است و باید به بروز رسانی رشته‌ها اقدام کنیم. 

وی افزود: رشته‌هایی که مورد نیاز جامعه و دانشگاه نیستند حذف می‌شوند و این آمایش سال گذشته در دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام شد و تقریبا ۲۰۰ کد رشته که با زیست بوم اشتغال تطابق نداشتند از دفترچه کنکور ۱۴۰۲ حذف شدند. 

خسرویان درباره اقدامات انجام شده برای ادغام دانشگاه‌ها گفت: بحث ادغام نداشته ایم و ۵ واحد دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ماکو، علیگودرز، چابهار و آشتیان توسعه یافته است. 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: آموزش‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در برنامه ششم باید ۳۰ درصد تحقق پیدا می‌کرد، در صورتی که در انتهای برنامه با تمام زیرساخت‌های موجود کمتر از ۱۴ درصد بود و این موضوع نشان می‌دهد که برنامه ریزی برای آموزش‌های حوزه مهارتی به خوبی انجام نشده است. 

خسرویان بیان کرد: کشور ۱۶ درصد از آموزش‌های مهارتی عقب مانده است و اگر بخواهیم سهم ۳۰ درصد را در برنامه ششم توسعه محقق کنیم باید تلاش مضاعف بکار ببریم. 

وی اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه سهم آموزش‌های مهارتی ۴۰ درصد است که حتی اگر بخواهیم به این آمار هم دست یابیم باید در زیرساخت ها، تجهیزات و منابع انسانی در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای سرمایه گذاری بیشتری داشته باشیم.